Lei en portalkran – portalkran / portalkran til leie

Gjennomføring av løft i f.eks. industrilokaler kan være en utfordring både med tanke på vekt og plass. Hos Inomec kan du leie en portalkran, også kalt portalkran eller portalkran. Et løft fra oss vil lette løft og bevegelse, samt gjøre arbeidet smidig og trygt. Vi har rundt tjue forskjellige varianter av bukkstativ, med ulike høyder og lengder på bommene, da de passer til ulike behov. Alle bukkstativ er laget av aluminium og er justerbare på ulike måter. En portalkran er dermed et svært praktisk hjelpemiddel for bærbart løftearbeid.

Mobile bukkstativ i aluminium er svært allsidige og enkle å bruke og montere. De er ideelle for plassering over sjakter for å løfte materialer på større byggeprosjekter, men egner seg like godt som hjelpemidler på verksted og i industriell service som for flytting av tunge maskiner.

Kontakt oss når du ønsker å leie en portalkran! Vi sjekker alltid utstyret før det leies ut og ordner raskt med erstatningsutstyr i tilfelle noe går i stykker. Å leie en bukk fra Inomec er en smart og kostnadseffektiv løsning for din bedrift!

Visar alla 3 resultat